Strength Culture

Meer dan alleen doelen halen!  

 

Small Group Training

Samen trainen is leuk. Daarom bied ik Small Group Training aan. Voor wie? Iedereen die op een toegankelijke manier de voordelen van een fit lichaam wil ervaren!
In een Small Group Training werk je verschillende oefeningen af onder mijn persoonlijke begeleiding. Doordat de groep maximaal vier personen groot is, heb ik veel aandacht voor iedereen in de groep.
Op deze manier weet je zeker dat je altijd op de juiste manier traint.
Ervaar nu de voordelen van persoonlijke begeleiding gecombineerd met het motiverende en competitieve element van training in een groep. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles!

Personal training

Ben je klaar voor de volgende stap? Met Strength Culture bied ik NSCA-certified Personal Training aan, dat wil zeggen: altijd doelgerichte trainingen en trainingsschema’s specifiek voor jou op maat gemaakt. Want ik geloof dat echte vooruitgang in de details zit.
Personal Training kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Van het opbouwen van conditie tot revalidatie en van gewichtsverlies tot het verkrijgen van meer spiermassa. Maar dat is slechts het begin. Mijn echte doel is jou de voordelen van een fittere levensstijl te laten ervaren en de beste versie van jezelf te worden.
Personal Training geeft je meer energie waardoor je beter presteert. Het maakt je scherper en zorgt voor meer zelfvertrouwen, zodat je iedere dag weer het maximale uit jezelf kunt halen.
Ik praat je graag bij over alle voordelen tijdens mijn gratis intake gesprek. Maak snel een afspraak!

Voedingscoaching

Een fitte levensstijl omvat meer dan alleen training. Ook wat je eet bepaald hoe jij je voelt.
Met mijn bachelor in voeding en diëtetiek kan ik je alles vertellen over voeding op het hoogste niveau.
Mijn uitgangspunt is dat jouw eetpatroon lekker, eenvoudig en flexibel mag zijn. Op die manier is het makkelijker vol te houden en voorkom je een jojo-effect.
Kies ook voor voedingscoaching op maat en pluk de vruchten van jouw nieuwe levensstijl.

Ready to join the culture? 

Bel 0648142605 of laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis intake!