Sinds maart 2019 traint Jeroen mij 1x per week. Ik ben zeker geen sport-fan maar Jeroen heeft mij laten inzien dat trainen ook leuk en vooral effectief kan zijn met de juiste begeleiding! Hij stemt zijn trainingen af op mijn niveau met voldoende variatie en uitdagingen. Ook toen ik mijn zwangerschap bekend maakte bleef hij mij motiveren om te trainen om zo fit en gezond mogelijk mijn zwangerschap, bevalling en herstel door te komen, een extra stok achter de deur! Dit met een volledig aangepast schema per trimester. Buiten dat is trainen met Jeroen gezellig, hij is geinteresserd en het belangrijkste, hij heeft een goede dosis humor!

Carlijn - 30 jaar

Om mijn levensstijl om te gooien en wat meer zicht te krijgen op mijn voeding, heb ik Jeroen ingeschakeld. Van meet af aan werd ik aangestoken door zijn enthousiasme en zo wilde het dat ik, naast voedingscoaching, ook personal training van Jeroen heb gekregen en dit alles met het gewenste resultaat! Ik ben blijvend gewicht kwijt maar ik heb vooral meer inzichten en handvatten op voedingsgebied waar ik (en mijn gezin) nog elke dag heel blij mee zijn.
Ondanks dat ik mijn doelen -sneller dan gepland- heb bereikt, kies ik ervoor om blijvend met Jeroen te trainen.

Joke - 36 jaar

Voordat ik kennismaakte met Jeroen had ik al vaak geprobeerd af te vallen. Echter vaak met weinig succes, en als het wel lukte kwamen de verloren kilo’s er snel weer aan. De methode van Jeroen gaat niet snel máár is heel goed vol te houden. Je voelt totaal niet alsof je jezelf iets ontzegt én is bestendig. Jeroen is een fantastische coach en beschikt over een enorme hoeveelheid kennis. Hij heeft de gave om je gemotiveerd te houden
dit door zijn enthousiasme inlevingsvermogen en enorme wil om je te verder te helpen.

Andrea - 39 jaar

Inmiddels train ik een jaar bij Jeroen Das. Ik wilde sterker worden om op niveau te kunnen blijven hardlopen. Dat is goed gelukt!! Ik ben sterker geworden en voel mij daarnaast ook sterker. Jeroen is zeer deskundig en bedenkt programma’s die goed aansluiten bij mijn doelstelling. Hij is creatief: als ik een oefening niet goed kan uitvoeren, bedenkt hij ter plekke alternatieve oefeningen. Ook let hij gedurende de hele training nauwgezet hoe ik mijn oefeningen uitvoer en corrigeert indien nodig. Daarnaast organiseert hij mijn trainingen zo, dat het past in combinatie met mijn loop trainingen. Naast deskundig en creatief is het ook nog eens gezellig tijdens de training!

Daniëlle - 58 jaar

Uitdagend en op maat trainen, met veel oog voor de juiste uitvoering, dát is trainen bij Jeroen!

In combinatie met zijn praktische en bij mijn leefpatroon passende dieetadviezen heb ik daardoor al mijn hardloop PR’s het afgelopen jaar verbroken, en dat zonder blessure!

Annette - 48 jaar

Ready to join the culture? 

Bel 0648142605 of laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis intake!