Skip to content Skip to footer

Over mij

Goed dat je overweegt te investeren in het belangrijkste project in jouw leven; je gezondheid. Hieronder zal ik proberen kort te vertellen over mijn achtergrond en hoe mijn kijk op gezondheid is ontstaan.

Van origine ben ik diëtist. In 2017 ben ik afgestudeerd en wist ik direct dat ik niet in het gekaderde beroep van diëtist wilde werken maar mijn passie voor bewegen met leefstijl wilde combineren. In datzelfde jaar starten ik mijn bedrijf Strength Culture. Destijds bood ik alleen personal training en voedingsbegeleiding aan.

Vanwege eigen blessureleed en het verlangen om mijn eigen lichaam beter te leren begrijpen, starte ik in 2020 met een nieuwe opleiding. Gericht op het behandelen van pijnklachten door middel van diverse testmethoden, behandel- en trainingstechnieken. Vele therapieën richten zich op het behandelen van het symptoom. De lage rug doet zeer, dus maken we die los. Of de pijn in de nek behandelen terwijl er nog niet nagedacht is waarom die pijn zich altijd links bevindt en niet rechts. Er worden te snel diagnoses gesteld en te weinig onderzocht.

Door de jaren heen heb ik mij zo breed mogelijk geprobeerd te scholen. Hierdoor leerde ik steeds beter hoe het lichaam werkt als één geheel. Dus ook je mentale gestel is van belang als het gaat om jouw fysieke fitheid. Je kop heeft dus ook invloed op jouw fitheid. Zo kan chronisch piekeren zorgen voor een lichaam dat dag in dag uit ‘gespannen’ is en aanvoelt. Wat op zijn beurt kan zorgen voor een uitgeput zenuwstelsel. Wat jij ervaart zijn onverklaarbare vermoeidheidsklachten.

Om in dit gat te stappen heb ik een compleet programma ontwikkelt dat radicaal goede resultaten oplevert. Want met alleen meer bewegen word je niet fit en blijf je niet permanent pijnvrij. Dit programma heb ik het Levenlang Fit Programma genoemd. Als je hier meer over wilt lezen kun je op de link klikken. Ook kun je natuurlijk een gratis en vrijblijvende intake inplannen.